Ο Έρικ τεν Χαγκ επέκρινε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή δεν ακολούθησαν τους κανόνες του στο ματς με τη Ντόρτμουντ.

Ο Έρικ τεν Χαγκ επέκρινε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή δεν ακολούθησαν τους κανόνες του στην οριακή ήττα με 3-2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας της περιοδείας της στις ΗΠΑ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα με 3-2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λας Βέγκας. Ο Τεν Χαγκ εξέφρασε την απογοήτευσή του για ορισμένους από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο, δηλώνοντας ότι δεν τήρησαν τις τακτικές οδηγίες του, με αποτέλεσμα να μην έχουν καλή απόδοση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός προπονητής μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου: «Ναι, το παιχνίδι είχε δύο μέρη, η πρώτη ώρα ήταν καλή, παίζαμε ως ομάδα, πολύ δυναμικά, με καλό πρέσινγκ», δήλωσε απογοητευμένος ο Τεν Χαγκ.

«Οπότε ήταν πραγματικά ευχάριστο να το βλέπεις και αυτό ήθελα να πω στο ημίχρονο, αλλά ξαφνικά, δεχόμαστε δύο γκολ… Το τελευταίο μισάωρο, ήταν κακή, κακή εμφάνιση. Δεν ακολούθησαν καθόλου τους κανόνες, ούτε στο πρέσινγκ, ούτε στο χτίσιμο, ούτε στην επίθεση. Ήταν 11 άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαστε εμείς έτσι, πρέπει να κρατάμε τον έλεγχο, να κρατάμε την μπάλα και το ίδιο συνέβη και στο 3-2. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και είναι ασυγχώρητο, ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!