Σε γνώριμα εδάφη όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σύμφωνα με το «Nieuwsblad Sport», ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από τη Κλαμπ Μπριζ. Μάλιστα αναφέρεται πως οι δύο ομάδες τα έχουν συμφωνήσει όλα για την μεταγραφή του παίχτη πίσω στο Βέλγιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ζινκερνάγκελ από τη στιγμή που κόπηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για τα δύο φιλικά στο Νησί, ήταν το σημάδι που έδειχνε πως οι δύο πλευρές δε θα συνέχιζαν μαζί. Ενώ φαινόταν πως θα συνέχιζε στη Τραμπζονσπόρ, τα βελγικά μέσα σήμερα θεωρούν την επιστροφή του σίγουρη στο Βέλγιο για τη Μπριζ. Μάλιστα σε αυτό σαν να έχει βάλει το χεράκι του ο νέος προπονητής της Μπριζ Ρόνι Ντέιλα, με τον οποίο ο Ζινκερνάγκελ συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στη Σταντάρ Λίεγης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!