Τα πρώτα κοψίματα για την εθνική είναι γεγονός με τον Δημήτρη Ιτούδη να ανακοινώνει σε τέσσερις παίχτες πως δε θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Δημήτρης Ιτούδης έκοψε τους τέσσερις πρώτους από τη συνέχεια της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα εκτός εθνικής θα είναι οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει:

Με τέσσερις παίκτες λιγότερους θα συνεχιστεί από αύριο (1/8) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο κύπελλο.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και έχοντας βοηθήσει ουσιαστικά στις πρώτες καθοριστικές μέρες της προετοιμασίας, δεν θα συνεχίσουν σε αυτήν οι Δημήτρης Φλιώνης, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Οι τέσσερις παίκτες, αφού πληροφορήθηκαν κατ’ ιδίαν ο καθένας την απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη, άκουσαν τις ευχαριστίες του προπονητή για τη συνεισφορά τους μπροστά σε όλη την ομάδα και πήραν και το χειροκρότημα των συμπαικτών τους.

Όλα αυτά, ελάχιστα πριν όλοι μαζί ευχηθούν τραγουδιστά στον Κώστα Παπανικολάου για τα σημερινά του γενέθλια, ολοκληρώνοντας μια “φορτωμένη” ημέρα, με το κεράκι που έσβησε ο αρχηγός στην τούρτα που του είχαν ετοιμάσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!