Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, το όνειρό του να αγωνιστεί στον Ηρακλή, την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τις εμπειρίες που αποκόμισε από το εξωτερικό αλλά και τις διαφορές που συνάντησε σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Κόλλησε» το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου σε μικρή ηλικία. Ο πατέρας του αγωνιζόταν στον Ηρακλή οπότε αναπόφευκτα βρέθηκε στους αγωνιστικούς χώρους. Έκανε συνεχώς όνειρα και έβλεπε τον εαυτό του να προοδεύει. Στόχος του ήταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί με τα «μπλε» του «Γηραιού». Και το κατάφερε! Πλέον, θλίβεται να μην βλέπει στην αγαπημένη του ομάδα το μεγαλείο που είχε κάποτε. Κατά τη διάρκεια της πορείας του στον χώρο, αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Ελλάδος, στο εξωτερικό ενώ φόρεσε και τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Κάτι που θεωρεί ως υπέρτατη τιμή. Αυτός είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το Debut.gr ήρθε σε επαφή μαζί του κι εκείνος έκανε μία μεγάλη αναδρομή στην ποδοσφαιρική του καριέρα μέχρι που έφτασε στο σήμερα όπου ακολουθεί τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Πώς ήταν τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια; Πώς εξελίχθηκε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και ποια ήταν τα λάθη στα οποία υπέπεσε; Φοβήθηκε τις μετακινήσεις στο εξωτερικό; Τι πήγε λάθος στη συνεργασία του με τον Άρη; Έχει αδικηθεί στο ποδόσφαιρο; Αυτά κι άλλα πολλά ζητήματα στη συνέντευξη του Γιάννη Παπαδόπουλου αποκλειστικά στο Debut.gr.

Τα πρώτα χρόνια

Έκανες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψες επαγγελματικό συμβόλαιο. Βλέποντας τον εαυτό σου τότε φανταζόσουν ότι θα είχες αυτή την εξέλιξη και θα αγωνιζόσουν σε κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στην Εθνική ομάδα ενώ θα αγωνιζόσουν και στο εξωτερικό;

Από μικρός είχα αποφασίσει πως αυτό είναι το επάγγελμα με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ. Το είχα πάρει αρκετά «ζεστά». Θυσίασα αρκετά πράγματα και εστίασα μόνο σε αυτό. Ήμουν αρκετά προσηλωμένος. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλή και μετά να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ή στο εξωτερικό.

Ποια ήταν η αφορμή για να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Η αφορμή ήταν κυρίως ο πατέρας μου επειδή και εκείνος ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή. Αγωνίστηκε 17 χρόνια στην ομάδα κι εγώ μεγάλωσα μέσα στο γήπεδο. Από 2 χρονών ήμουν συνέχεια στους αγωνιστικούς χώρους, Έτσι, «κόλλησα» το μικρόβιο. Aπό μικρός «γούσταρα» πάρα πολύ το ποδόσφαιρο.

Πώς ήταν τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά χρόνια;

Κάθε παιδάκι σε αυτή την ηλικία έχει το όνειρο να παίξει μπάλα. Έτσι, ήμουν κι εγώ. Περίμενα τη στιγμή που θα πάω στην προπόνηση και θα παίξω αγώνες. Ήταν κάτι που το διασκέδασα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να βρίσκομαι στο γήπεδο.

Ηρακλής: Ένα μεγάλο κεφάλαιο

Όπως αναφέραμε και πριν ξεκίνησες την καριέρα σου από την ομάδα του Ηρακλή. Πώς ένιωσες όταν έφτασε η στιγμή να αγωνιστείς για πρώτη φορά ως επαγγελματίας; Θυμάσαι το ντεμπούτο σου;

Το ντεμπούτο μου ήταν το 2006 σε έναν αγώνα Ηρακλής – Άρης στο «Καυταντζόγλειο». Μία χρονιά που δεν ήταν καλή για τον Ηρακλή διότι έσωσε την κατηγορία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη. Όταν έφτασε η στιγμή να αγωνιστώ, ο Ηρακλής είχε μόνο 3 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές. Έπεσα αμέσως στα… βαθιά, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μόλις πάτησα στο γήπεδο, δεν κρύβω πως συγκινήθηκα αρκετά. Ήμουν 17 χρονών και ένιωσα πως εκπλήρωνα ένα μου όνειρο καθώς έφτασε η στιγμή που φόρεσα σαν επαγγελματίας τη φανέλα του Ηρακλή.

Πώς εξελίχθηκαν τα πρώτα δύο χρόνια με τον Ηρακλή στην Α’ κατηγορία;

Ο Ηρακλής τότε βρισκόταν στις καλές εποχές και όχι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Τότε αποτελούσε μία από τις καλές ομάδες της Α’ κατηγορίας. Όπως ανέφερα και πριν, η πρώτη χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη καθώς η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Την επόμενη σεζόν τερματίσαμε στη δέκατη θέση και σωθήκαμε πιο εύκολα. Υπήρξα βασικό μέλος του Ηρακλή και αυτό με γέμιζε. Εκείνη την εποχή ήταν αρκετά δύσκολο για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στις βασικές επιλογές της ενδεκάδας σε ομάδα της Α’ εθνικής.

Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Τότε υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό. Εσύ πήρες την απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ολυμπιακό. Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν υπέγραψες με μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς;

Είχαν έρθει κάποιες προτάσεις και μία χρονιά πριν πάω στον Ολυμπιακό. Γενικότερα, εκείνο το διάστημα είχαν γραφτεί αρκετά. Το 2007 είχαμε φτάσει στον τελικό με την Εθνική Νέων και μας είχαν δει αρκετοί σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο, τα θέλω του Ηρακλή ήταν παραπάνω κι έτσι έμεινα στην ομάδα. Μέχρι τη στιγμή που ήρθε μία πάρα πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό που ήταν γύρω στις 800.000 ευρώ. Έτσι, ο Ηρακλής συμφώνησε να με παραχωρήσει. Αμέσως, εκπληρώθηκε ένας ακόμα στόχος μου που ήταν να πάω σε μία από τις διεκδικήτριες ομάδες του πρωταθλήματος. Ήταν απίστευτα τα συναισθήματα.

Πώς εξελίχθηκε η συνεργασία σου με τον Ολυμπιακό;

Υπήρχαν καλές αλλά και κακές στιγμές. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα. Προσωπικά έκανα πάρα πολλά λάθη. Όταν δεν έπαιζα, υπήρχαν στιγμές που απογοητευόμουν πολύ εύκολα. Όταν είσαι 19 χρονών είναι δύσκολο να διαχειριστείς σωστά κάποιες καταστάσεις. Αυτό ισχύει και στη δική μου περίπτωση. Έτσι, μετά από τρία χρόνια έληξε η συνεργασία μας.

Η δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό δεν εξελίχθηκε καλά τόσο για μένα όσο για τον σύλλογο. Υπήρχε πίεση στα πλαίσια του ποδοσφαίρου αλλά υπήρχε και αρκετή «γκρίνια». Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να μετακομίσω στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκες για τρία χρόνια ενώ κατέκτησες δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Στο τέλος, το πρόσημο είναι θετικό ή μετάνιωσες για την επιλογή σου;

Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα μεγάλο μάθημα στη ζωή μου. Έζησα μεγάλες στιγμές που άλλοι ποδοσφαιριστές ίσως να μην τα ζήσουν.

Αν σου ζητούσα να ξεχωρίσεις την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή σου από τον Ολυμπιακό ποιες θα ήταν αυτές;

Οι καλύτερές μου στιγμές είναι τις χρονιές που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ειδικά η πρώτη χρονιά ήταν για μένα αρκετά καλή και είχα κάνει αρκετές συμμετοχές, με τα πάνω και τα κάτω. Η δεύτερη χρονιά δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Υπήρχε πίεση στα πλαίσια του ποδοσφαίρου αλλά υπήρχε και αρκετή «γκρίνια». Αυτή η σεζόν είναι μία από τις κακές στιγμές.

Μεταγραφή στη Ντιναμό Δρέσδης και η επιστροφή στη γνώριμη Θεσσαλονίκη

Τότε αποφασίζεις να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα σου και συμφωνείς με την Ντιναμό Δρέσδης. Ήταν εύκολη απόφαση να συνεχίσεις στο εξωτερικό;

Δεν φοβόμουν να μετακινηθώ και να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Γενικότερα, υπάρχουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που διστάζουν να κάνουν αυτή την μετάβαση. Σε μένα δεν συνέβαινε αυτό. Μόλις, μου ήρθε η πρόταση την αποδέχτηκα. Η ομάδα βρισκόταν στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας και ήταν ένα αρκετά δυνατό πρωτάθλημα. Το κεφάλαιο αυτό αποτέλεσε μία νέα εμπειρία για μένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι αρκετά διαφορετικό να μένεις και να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και αντιμετωπίζεις μία διαφορετική νοοτροπία. Το μυαλό σου αλλάζει και μέσα από αυτό γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.

Στην ομάδα παρέμεινες για δύο σεζόν. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από το πρωτάθλημα;

Ήταν πάρα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Ο τελευταίος μπορούσε να κερδίσει τον πρώτο. Γενικά, υπήρχε μία διαφορετική νοοτροπία στη Γερμανία τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Έζησα το ποδόσφαιρο σαν να είναι μία γιορτή.

Μετά από αυτή την εμπειρία επιστρέφεις στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη όπου όμως παρέμεινες για λίγους μήνες. Πώς εξελίχθηκε η συνεργασία σας;

Από την αρχή τίποτα δεν πήγε καλά. Ο σύλλογος αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα ενώ και το επίπεδο της ομάδας δεν ήταν καλό για τη Super League. Σε συνδυασμό και με το γεγονός πως ήμουν οπαδός άλλης ομάδας, κάτι που ήταν γνωστό, οδήγησε στο να με… πάρει και μένα η μπάλα. Θα μπορούσα να περιμένω λίγο περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο διότι υπέγραψα στην Άρη μόλις τον Ιούνιο. Ήταν και αυτό ένα από τα πολλά λάθη που έχω κάνει. Βιάστηκα να συμφωνήσω με την ομάδα και λόγω των οικονομικών προβλημάτων αποχώρησα τον Φεβρουάριο.

Νέο ταξίδι στο εξωτερικό

Τότε ανοίγεται ένα κεφάλαιο στην καριέρα σου. Αρχικά στην Πολωνία με τη φανέλα της Κρακοβίας και στη συνέχεια στο Ισραήλ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι αυτό που ξεχώρισες από τη σεζόν στην Πολωνία; Τι διαφορετικό συνάντησες;

Όταν ακούς Πολωνία, σκέφτεσαι πως είναι κάτι υποδεέστερο σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, συμβαίνει το αντίθετο. Η Κρακοβία ήταν μία υπέροχη πόλη και το πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Υπήρχαν πολλές καλές ομάδες και εξίσου πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Υπήρχε τρομερή οργάνωση τόσο στην κοινωνία όσο και στο ποδόσφαιρο.

Στο εξωτερικό ήταν όλοι περισσότερο επαγγελματίες. Υπήρχε οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Οι συμφωνίες που έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρηθούν. Δεν υπήρχε αυτή η «γκρίνια» που συναντάμε στην Ελλάδα. Δεν μιλούσαμε ούτε για τους διαιτητές ούτε για τίποτε άλλο. Σκεφτόμασταν μόνο το ποδόσφαιρο.

Και τότε ξεκινάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στο Ισραήλ όπου αγωνίστηκες σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Ήσουν από τους πρώτους Έλληνες που αγωνίστηκες στη χώρα. Ήταν εύκολη απόφαση;

Δεν φοβόμουν ποτέ στο να παίρνω αποφάσεις οπότε δεν δυσκολεύτηκα ούτε σε αυτήν την περίπτωση. Είχα επισκεφθεί ξανά το Ισραήλ όταν αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Europa League. Είχα μία ιδέα για το τι θα συναντήσω αλλά στο τέλος ήρθα αντιμέτωπος με κάτι ακόμα καλύτερο. Μία πανέμορφη χώρα, με καλό πρωτάθλημα και ωραία γήπεδα. Έζησα αρκετές ωραίες στιγμές όλο αυτό το διάστημα. Γιάννης Παπαδόπουλος

Ποιες είναι οι διαφορές που συνάντησες σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα;

Στο εξωτερικό ήταν όλοι περισσότερο επαγγελματίες. Υπήρχε οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Οι συμφωνίες που έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρηθούν. Οι πληρωμές γίνονταν χωρίς ούτε μία μέρα καθυστέρηση. Τα πρωταθλήματα ήταν ανταγωνιστικά και δεν υπήρχε αυτή η «γκρίνια» που συναντάμε στην Ελλάδα. Δεν μιλούσαμε ούτε για τους διαιτητές ούτε για τίποτε άλλο και σκεφτόμασταν μόνο το ποδόσφαιρο.

Κεφάλαιο Κύπρος

Κάπως έτσι έκλεισες το κεφάλαιο εξωτερικό με εξαίρεση τις δύο φορές που αγωνίστηκες στην Κύπρο. Πως εξελίχθηκε αυτή σου η εμπειρία;

Η Κύπρος είναι πιο κοντά στην Ελλάδα. Ωστόσο και εκεί απόλαυσα το ποδόσφαιρο.

Το φινάλε στον αγαπημένο του Ηρακλή

Βέροια, Ηρακλής, Ρόδος και ξανά Ηρακλής. Ήταν το φινάλε που ήθελες και είχες σκεφτεί;

Η αλήθεια είναι πως όχι αλλά αυτά έχει η ζωή. Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να τερματίσω το ποδόσφαιρο μόλις στα 32 μου χρόνια. Ήταν κάτι που δεν με γέμιζε πλέον. Τώρα, ασχολούμαι με την προπονητική που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να φύγω τελείως από το γήπεδο διότι είναι πολύ δύσκολο για μένα. Αυτό που με είχε κουράσει είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί ένας ποδοσφαιριστής. Γιάννης Παπαδόπουλος

Ήταν θεωρείς καρμικό να προκύψει η πρόταση του Ηρακλή και να κλείσεις εκεί την καριέρα σου;

Δεν έγινε όπως θα ήθελα. Ο Ηρακλής βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν είναι η ομάδα που έχω γνωρίσει. Δυστυχώς, δεν βλέπω αυτό το μεγαλείο που υπήρχε κάποτε. Εκείνη την περίοδο είχε γίνει η συγχώνευση μεταξύ του Ηρακλή και του Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Γ΄ εθνική. Επικρατούσε αρκετή «μουρμούρα».

Αυτή τη στιγμή λείπει μία ομάδα σαν τον Ηρακλή από τη Super League;

Ο Ηρακλής ανήκει μέσα στις 5-6 καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος διαχρονικά. Ήταν άδικος ο πρώτος υποβιβασμός που γνώρισε η ομάδα. Για ποιο λόγο να τιμωρείται το σωματείο και όχι ο πρόεδρος ή το διοικητικό συμβούλιο; Εννοείται πως λείπει από τη Super League.

«Όλοι σκεφτόμαστε μήπως έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικά. Όμως, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να είμαστε πιο έμπειροι και έτοιμοι για τις επόμενες μεγάλες αποφάσεις»

Πλέον μετά από μία μεγάλη καριέρα ο Γιάννης Παπαδόπουλος νιώθει ικανοποιημένος με τις επιλογές του ή αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα άλλαζε κάποια του επιλογή;

Όλοι όταν γυρίζουμε το χρόνο πίσω σκεφτόμαστε μήπως έπρεπε να κάνουμε κάτι διαφορετικά. Πλέον δεν το σκέφτομαι αυτό διότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Πρέπει να προχωράμε μπροστά και όχι να κρεμιόμαστε από το παρελθόν. Να είμαστε πιο έμπειροι και έτοιμοι για τις επόμενες μεγάλες αποφάσεις.

Θεωρείς πως έχουν υπάρξει στιγμές που μπορεί να έχεις αδικηθεί στο ποδόσφαιρο;

Σίγουρα έχω αδικηθεί όπως μπορεί κι εγώ να έχω αδικήσει ανθρώπους. Εκνευριζόμουν με κάποιους προπονητές που μπορεί να με άφηναν εκτός ενδεκάδας γιατί και εμείς καμιά φορά αδικούμαι ανθρώπους. Γιάννης Παπαδόπουλος

Αν σου έλεγα να ξεχωρίσεις μια στιγμή στην καριέρα σου; Ποια θα ήταν αυτή;

Πολλές είναι οι στιγμές που ξεχωρίζω. Σίγουρα είναι η συμμετοχή μου με την εθνική ομάδα όπως και ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2007 με την Εθνική Νέων. Φυσικά, είναι τα πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει με τον Ολυμπιακό όπως και η πορεία που είχαμε κάνει με την Χάποελ Άκρε. Ενώ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους στο τέλος καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα.

Παρακολουθείς καθόλου το ελληνικό πρωτάθλημα; Ποια είναι η γνώμη που έχεις για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Τη φετινή σεζόν παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια ειδικά των μεγάλων ομάδων. Γενικά, ήταν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, όλα χαλάνε από το παρασκήνιο και την «γκρίνια» που επικρατεί για το οτιδήποτε. Έτσι, χαλάει η εικόνα του καλού πρωταθλήματος που υπήρχε φέτος. Ενώ μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, όλα τα παρασκηνιακά το χάλασαν πάλι.

Πόσο σε βοήθησε η οικογένειά σου στην πορεία σου στον χώρο του ποδοσφαίρου και πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να κάνεις τη δική σου πορεία ώστε να μην σε συνδέουν με αυτή του πατέρα σου;

Δεν είναι δύσκολο διότι εξαρτάται μόνο από εσένα και από το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα. Μπορεί ο περίγυρος να λέει πολλά όμως εσύ είσαι αυτός που πρέπει να χειριστείς σωστά τις συνθήκες που δημιουργούνται. Εγώ είχα απεμπλακεί από τον πατέρα μου από τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου πορείας. Μέχρι τα 18 έτη φυσικά και δεχόμουν τις συμβουλές του. Ωστόσο, ειδικά αφού μεγαλώνεις, χαράζεις τον δικό σου δρόμο και πορεύεσαι με τις επιλογές σου. Γιάννης Παπαδόπουλος

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε πως έχεις αγωνιστεί και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Θεωρείς πως είναι ύψιστη τιμή για έναν αθλητή να αγωνίζεται με το εθνόσημο;

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό. Είναι η υπέρτατη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή όταν σε καλούν στην εθνική ομάδα και θεωρούν πως είσαι ένας από τους καλύτερους προκειμένου να εκπροσωπήσεις τη χώρα.

Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο άνθρωπος ήταν «μάγος». Από προπονητές ξεχωρίζω τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

Ο Γιώργος Καραγκούνης. Πρόκειται για έναν πραγματικό παικταρά. Δύσκολα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Γιάννης Παπαδόπουλος

Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης και προπονητής που έχεις συνεργαστεί;

Σαν ποδοσφαιριστής είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο άνθρωπος ήταν «μάγος». Από προπονητές ξεχωρίζω τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ποιος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου;

Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τα μαγαζιά μου και τρέχω κυρίως με αυτά. Γιάννης Παπαδόπουλος

Τέλος, με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι προπονητής στον Φοίνικα Πολίχνης που αγωνίζεται στην Α’1 κατηγορία της Θεσσαλονίκης. Ακόμα έχω δύο μαγαζιά. Το «Massage For You» στον Πειραιά και το «Fitness Power Base» στη Θεσσαλονίκη. Γιάννης Παπαδόπουλος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!