Ο Λούκα Ντόντσιτς έδειξε αρκετά ανυπόμονος για τα φιλικά της Σλοβενίας κόντρα στην Ελλάδα.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδειξε αρκετά ανυπόμονος για τα φιλικά της Σλοβενίας κόντρα στην Ελλάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Ντόντσιτς:

«Το ματς είναι sold out, όπως ήταν και όλα τα παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια. Ανυπομονώ για την αναμέτρηση με την Ελλάδα. Δεν μπορώ να περιμένω. Σίγουρα όμως θα μας λείψει ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Έντο Μούριτς. Είμαι σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι το βλέπετε κι εσείς, αισθάνομαι καλύτερα. Ο γυμναστής μου με κυνηγούσε συνεχώς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.