Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο Ντάλας του Τέξας.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που έγινε στο Ντάλας του Τέξας, παρουσία 82.026 θεατών. Ο Γάλλος επιθετικός, Ουσμάν Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ (15`) στο «Clasico» και μέχρι το 85ο λεπτό, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να «βρουν δίχτυα».

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, ο νεαρός Φέρμιν Λόπες διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα», ενώ το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Φεράν Λόπεζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κάρλο Αντσελότι, χρησιμοποίησε «ρόμβο» στην μεσαία γραμμή με τους Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, ενώ από την εικόνα της Ρεάλ, είναι εμφανής η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και η παρουσία ενός ικανού κεντρικού επιθετικού, καθώς οι Βινίσιους και Ροντρίγκο έμειναν «άσφαιροι». Μάλιστα, ο Βινίσιους έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό, καθώς αστόχησε σε πέναλτι.

Από την πλευρά τους οι Καταλανοί, βλέπουν τον Ντεμπελέ να «ανασταίνεται» ποδοσφαιρικά, την ώρα που η σχετική φημολογία θέλει έντονο το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη, με την θερμοκρασία περιβάλλοντος εκτός σταδίου, να φθάνει στους 40 βαθμούς Κελσίου. Μπαρτσελόνα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!