Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου και έχει βάλει στο στόχαστρο έναν παίκτη της Τότεναμ.

Εν μέσω φημών για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο της Τότεναμ, ο δημοσιογράφος Gerard Romero αναφέρει ότι οι πρωταθλητές της La Liga ενδέχεται να αποκτήσουν τον Αργεντινό μέσο προσφέροντας παίκτες ως αντάλλαγμα.

Ο Ρομέρο αποκαλύπτει ότι οι Σπερς είναι ανοιχτοί σε συμφωνία και η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ενισχύσει την προσφορά της συμπεριλαμβάνοντας είτε τον Κλεμάν Λενγκλέ είτε τον Φρανκ Κέσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις στην Τότεναμ και παραμένει αβέβαιος για το μέλλον του στον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, η Μπαρτσελόνα τον βλέπει ως μια προσιτή εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν αποκτήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο καταλανικός σύλλογος επικεντρώνεται στην εξασφάλιση ενός ακόμη μέσου, ακόμη και μετά την απόκτηση των Ιλκάι Γκουντογκάν και Οριόλ Ρομέου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!