Η Μπάγερν Μονάχου επιδιώκει μια ιστορική συμφωνία για την απόκτηση του Χάρι Κέιν και θα συναντηθεί με ανθρώπους της Τότεναμ για να «κλείσει»

Η Μπάγερν Μονάχου επιδιώκει μια ιστορική συμφωνία για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, καθώς επίκεινται κρίσιμες συζητήσεις με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Ο Κέιν βρίσκεται στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης μιας ιστορικής μεταγραφής στο Μόναχο, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν και ο τεχνικός διευθυντής Μάρκο Νέπε θα έχουν κρίσιμες συνομιλίες με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Λέβι, τη Δευτέρα, σύμφωνα με την Daily Mail. Αν και η Μπάγερν παραμένει αισιόδοξη για την επίτευξη συμφωνίας, υπάρχει σημαντική διαφορά στην οικονομική αποτίμηση του παίκτη μεταξύ των δύο συλλόγων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι σίγουρη για την προσφορά της ύψους 87 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κέιν, την οποία θεωρεί σημαντικό ποσό για έναν παίκτη που θα είναι διαθέσιμος με ελεύθερη μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, η Τότεναμ αποτιμά τον Κέιν στα 104 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να γεφυρωθεί η διαφορά στο οικονομικό.

Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα έχουν θέσει τη μεταγραφή του Κέιν ως πρώτη τους προτεραιότητα, με τον προπονητή Τόμας Τούχελ να επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα του με τον ταλαντούχο σέντερ φορ. Η επιδίωξη της Μπάγερν για τον Κέιν έρχεται την ώρα που αντιμετωπίζει την προοπτική να χάσει τον επιθετικό της Σαντίο Μανέ, ο οποίος πλησιάζει στην Αλ Νασρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!