Ο Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε πως δεν έχει λόγια μετά τα όσα συνέβησαν, ονειρεύεται ένα χρυσό μετάλλιο και ελπίζει πως κάποια στιγμή θα έρθει.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι «γλίστρησε» ο τίτλος της πρωταθλήτριας κόσμου από την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών. Σε έναν από τους συγκλονιστικότερους τελικούς στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, η Ουγγαρία νίκησε την ελληνική ομάδα 14-13 στη Φουκουόκα και κατέκτησε το τέταρτο χρυσό μετάλλιό της, αφήνοντας τους διεθνείς μας με την πικρή γεύση της δεύτερης θέσης. Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε 10-10, με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό για να πάρει το ματς.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε πως δεν έχει λόγια μετά τα όσα συνέβησαν, ονειρεύεται ένα χρυσό μετάλλιο και ελπίζει πως κάποια στιγμή θα έρθει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Γενηδουνιάς:

«Δεν έχω λόγια. Για πολύ καιρό δεν θα έχω. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, πολύ αισιόδοξος. Ονειρευόμαστε όλοι ένα χρυσό. Μπορεί να μην είναι φέτος ή του χρόνου, θέλω να πιστεύω όμως ότι κάποια μέρα να τα καταφέρουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!