Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Σίτι και ξεκινήσει το κυνήγι των δύο πρώτων τίτλων (αγγλικό και ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ), ο Γκουαρδιόλα μίλησε για την τάση φυγής ποδοσφαιριστών προς την Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Σίτι στη Νότια Κορέα, ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για όλα. Πρόσθεσε ότι οι καλοκαιρινές δαπάνες των συλλόγων της Σαουδικής Pro League «άλλαξαν την αγορά». Ενώ τόνισε πως λάτρεψε την συνεργασία με τον Μαχρέζ.

Η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται για τη έναρξη της σεζόν. Μπορεί μάλιστα σε 10 μέρες να πάρει δύο τίτλους. Στις 6/8 αγωνίζεται με την Άρσεναλ για το αγγλικό Σούπερ Καπ. Και στις 16/8 κόντρα στη Σεβίλλη για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στο πλαίσιο της τελικής προετοιμασίας στη Νότια Κορέα, ο Πεπ πέταξε κάποιος ατάκες-φωτιά για την τάση φυγής αθλητών από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα:

“Η Σαουδική Αραβία άλλαξε την αγορά. Λίγους μήνες πριν όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος που πήγε, ουδείς πίστευε ότι θα πήγαιναν να παίξουν εκεί πολλοί κορυφαίοι παίκτες. Στο μέλλον θα πάνε περισσότεροι και για αυτό θα πρέπει να προσέχουν οι ομάδες”.

“Ο Ριγιάντ Μαχρέζ δέχτηκε μία εκπληκτική προσφορά και δεν θα μπορούσαμε να του πούμε να μην το κάνει. Είχα μία εξαιρετική σχέση μαζί του, είχαμε εκπληκτικό σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους απόλαυσα περισσότερο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Μπορούσε να παίξει σήμερα και την επόμενη ημέρα να ξαναπαίξει. Ήταν ωραίο που δούλεψα μαζί του, έμαθα πολλά. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, η αγορά θα είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Λίγα ή πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Καταλαβαίνω πλήρως την απόφασή του να φύγει, ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν να μην παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στους τελικούς του Champions League”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!