Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για πρώτη φορά ως παίχτης του Παναθηναϊκού και δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει όσους τίτλους είναι διαθέσιμοι.

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για πρώτη φορά ως μέλος της πράσινης οικογένειας. Δήλωσε στο επίσημο κανάλι της πράσινης ΚΑΕ ενθουσιασμένος που θα παίξει στο ΟΑΚΑ, για τον Αταμάν, και για το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Νιώθω μαγεμένος, ξέρεις, για την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το ιστορικό κλαμπ, να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα μου και να παίξω πρώτη φορά στην Euroleague. Νιώθω μαγεμένος, πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό: «Ναι μίλησα με τον Ματέους Πονίτκα.Μίλησα και με τον προπονητή μας. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και συνολικά για τον οργανισμό. Όπως είπα πριν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι εκπληκτική συνθήκη για μένα.

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Σίγουρα, όλοι τον γνωρίζουν και το τι έχει καταφέρει σε αυτό το άθλημα. και είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι γύρω του να μαθαίνω από εκείνον. Όπως είπα και πριν μίλησα μαζί του σχετικά με το τι περιμένει από εμένα ποια είναι τα σχέδιά του για εμένα στην ομάδα και χαίρομαι που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να μάθω ό,τι έχει να προσφέρει».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Ναι, είναι ένα τρελό συναίσθημα και πιστεύω ότι τα βίντεο δεν δείχνουν τα πάντα. Πρέπει να είσαι εδώ και να το ζήσεις στο παιχνίδι! Στο βίντεο φαίνεται τρελό, φανταστικό ότι οι οπαδοί αγαπούν να έρχονται εδώ και να βγάζουν τέτοια ενέργεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα το ζήσω αυτό στο παιχνίδι». μπαλτσερόφσκι

Για τους στόχους της Εθνικής: «Νομίζω οι στόχοι είναι απλοί. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα όσα μπορούμε την επόμενη σεζόν! Την Euroleague αλλά και το πρωτάθλημα!».

https://twitter.com/paobcgr/status/1685279066394447872?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1685279066394447872%7Ctwgr%5Ec0823ba319af8ae7af3027b71417f2974504345a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.gr%2Fbasket%2Fbasket-league%2F2023072913481416990%2Fmpaltserofski-niwtho-magemenos-na-paroyme-ta-panta-me-ton-panathhnaiko-vid

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!