Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Τζεφ Τιγκ, έδειξε σαφή προτίμηση στον Τζέιμς Χάρντεν έναντι του Ντουέιν Γουέιντ.

Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Τζεφ Τιγκ, έδειξε σαφή προτίμηση στον Τζέιμς Χάρντεν έναντι του Ντουέιν Γουέιντ.

«Προσωπικά, βάζω τον Τζέιμς πάνω από τον Γουέιντ. Αν το σκεφτείτε, ο Γουέιντ είχε στην αρχή για συμπαίκτη τον Σακίλ Ο’Νιλ και μετά τον ΛεΜπρόν. Ποτέ δεν ήταν μόνος του. Όταν κλήθηκε να παίξει μόνος του, οι Μαϊάμι Χιτ ήταν για τα σκουπίδια», ανέφερε ο Τιγκ χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Χάρντεν για πέντε σερί χρονιές είχε κατά μέσο όρο 35 πόντους και 10 ασίστ ανά αγώνα. Συγνώμη αλλά είναι καλύτερος από του Γουέιντ».

Τι να πεις; Γούστα είναι αυτά. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!