Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραμένει στο Μιλγουόκι και θα συνεχίσει στους Μπακς, στο πλάι τού αδελφού του, Γιάννη.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραμένει στο Μιλγουόκι και θα συνεχίσει στους Μπακς, στο πλάι τού αδελφού του και σούπερ σταρ των «Ελαφιών», Γιάννη.

Ο δυναμικός φόργουορντ έκλεισε το ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ το 2021 παίρνοντας τη 15η (τελευταία) θέση στο έμψυχο δυναμικό τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στους Μπακς, έχοντας φορέσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι, με μέσο όρο σε 162 αγώνες της κανονικής περιόδου 2,7 πόντους και 1,8 ριμπάουντ ανά 8,4 λεπτά.

Ο διεθνής φόργουορντ έλειπε με ειδική άδεια από τις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Άπω Ανατολής, αλλά θα επιστρέψει σύντομα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!