Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός σέντερ θα αποκτηθεί από την Γκραν Κανάρια, καθώς οι «πράσινοι» θα πληρώσουν το buy out των 500.000 ευρώ στον ισπανικό σύλλογο για την αποδέσμευση του παίκτη, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όταν ανακοινωθεί επισήμως θα αποτελέσει την ενδέκατη μεταγραφή του «τριφυλλιού» για την τρέχουσα περίοδο, ενώ θα αποτελεί τον έκτο ξένο του συλλόγου.

Τον πανύψηλο Μπαλτσερόφσκι επέλεξε προσωπικά ο Εργκίν Αταμάν καθώς επιζητούσε στην ομάδα του έναν σέντερ στο στιλ του Τίμπορ Πλάις που είχε στην Αναντολού Εφές, δηλαδή με τεχνική και εύστοχο από μακριά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!