Ο Σέρβος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Κάλινιτς, φαίνεται πως είναι το νέο πρόσωπο που απασχολεί αρκετές ομάδες της EuroLeague.

Ο Σέρβος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Νίκολα Κάλινιτς, φαίνεται πως είναι το νέο πρόσωπο που απασχολεί αρκετές ομάδες της EuroLeague.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν το ενδεχόμενο της αποδέσμευσης του 31χρονου άσου και ήδη υπάρχει κινητικότητα για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως τώρα, ο πιο «ζεστός» από όλους τους υποψήφιους… μνηστήρες εμφανίζεται ο Ερυθρός Αστέρας. Να θυμίσουμε πως πίσω στο 2014 ο Κάλινιτς είχε φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου, στην οποία επέστρεψε το 2021, παραμένοντας για μια σεζόν πριν πάρει μεταγραφή για τους “μπλαουγκράνα”.

Θα μετακομίσει ξανά στο Βελιγράδι ή θα προτιμήσει κάποια άλλη μπασκετική… στέγη; Θα δείξει ο χρόνος. Πάντως, το όνομά του θα απασχολήσει αρκετά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!