Ικανοποιημένος από την αμυντική απόδοση της Μπεϊτάρ έμεινε ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας, Γιόσι Αμπουκασίς.

Ικανοποιημένος από την αμυντική απόδοση της Μπεϊτάρ, η οποία της επέτρεψε να φύγει απόψε από την Τούμπα με 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, έμεινε ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας, Γιόσι Αμπουκασίς. Γεγονός που εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, αναφέροντας:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Απόψε παίξαμε τα 45’ λεπτά της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και τα άλλα 45’ θα τα παίξουμε στην Ιερουσαλήμ. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην έδρας μας για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Τα εκτός παιχνίδια, είναι διαφορετικά από τα εντός. Στην έδρας μας πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Σήμερα παίξαμε καλά στην άμυνα και αυτό χρειάζεται να το διατηρήσουμε για το δεύτερο ματς. Γιόσι Αμπουκασίς

Εχω δει όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε τα πάντα για τους παίκτες του και την αξία τους. Οι παίκτες μου έκαναν σήμερα πολύ καλή δουλειά απέναντί τους. Στην έδρα μας θα παίξει σημαντικό ρόλο και το ότι θα έχουμε στο πλευρό μας 30.000 φιλάθλους μας, θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!