Η Μπάγερν Μονάχου επιμένει για τον Χάρι Κέιν και κατέθεσε δεύτερη πρόταση για την απόκτηση του από την Τότεναμ.

Η Μπάγερν Μονάχου επιμένει για τον Χάρι Κέιν και κατέθεσε δεύτερη πρόταση για την απόκτηση του από την Τότεναμ, καθώς η ομάδα του Λονδίνου απέρριψε την πρώτη ύψους 67 εκατ. ευρώ και θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά ο Αγγλος σταρ έχει συμφωνήσει προφορικά με την βαυαρική ομάδα για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 και η γερμανική ομάδα ανέβασε την πρόταση της στα 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «σπερς», όμως, του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο αντί 470 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να τον πείσει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει σ’ ένα χρόνο. Ο ίδιος πάντως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και απέρριψε την πρόταση της διοίκησης της Τότεναμ.

Μάλιστα, η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεζεν, θα βρεθεί στο Βόρειο Λονδίνο, για να συζητήσει από κοντά με τους Αγγλους για την προοπτική της μεταγραφής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!