Την περιορισμένα παραγωγική παρουσία του Άρη στην Αρμενία παραδέχτηκε ο Απόστολος Τερζής.

Την περιορισμένα παραγωγική παρουσία του Άρη στην Αρμενία, στην πρώτη αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και το 1-1 απέναντι στην Αραράτ, παραδέχτηκε ο Απόστολος Τερζής.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εστίασε στο ότι το δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη «θα είναι εντελώς διαφορετικό», όπως είπε.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και από ένα λάθος πέτυχε γκολ. Ισορροπήσαμε, ισοφαρίσαμε, προσπαθήσαμε για δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πάλι πίεση, αλλά ισορροπήσαμε εκ νέου. Δεν ήμασταν όπως θα ήθελα. Ο πάγκος βοήθησε στο θέμα της κούρασης. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς της άλλης Πέμπτης, όπου μαζί με τον κόσμο να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε, αρχικά, ο Απόστολος Τερζής.

«Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το δεύτερο ματς στο γήπεδό μας, με 20.000 οπαδούς μας στο πλευρό μας. Σήμερα εμείς δεν ήμασταν , κατά διαστήματα, όπως περίμενα. Η αντίπαλός μας ήταν όπως το αναμέναμε, από εμάς περίμενα περισσότερα. Για μας ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Βλέποντας στο δεύτερο ημίχρονο ότι παιδιά κουράζονται, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε με αλλαγές», πρόσθεσε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς για το ποσοστό ετοιμότητας του συνόλου του ,απάντησε: «Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά. Κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστό. Περιμένουμε κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο γήπεδο μας όμως, η κατάσταση θα είναι διαφορετική».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τους Νέβεν Τζούρασεκ, Μόουζες Οντουμπάζο, αποκρίθηκε λέγοντας: «Οταν μπήκαν στο παιχνίδι αλλάξαμε τον σχηματισμό σε 4-2-3-1. Βάλαμε δύο ξεκούραστους παίκτες για να βοηθήσουν στο κέντρο. Ο Οντουμπάζο ήταν εξαιρετικός. Θέλαμε την ταχύτητά του κι έκανε όσα ζητήσαμε».

Για το ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη του Λορέν Μορόν, τόνισε: «Εδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται καλύτερος. Είναι λίγες μέρες μαζί μας, του δώσαμε χρόνο σήμερα και θα το κάνουμε ξανά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!