Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη (26/7), επιβεβαιώνοντας την αποχώρησή του από τον σύλλογο έπειτα από 12 χρόνια για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ-Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ θα ενταχθεί στη Saudi Pro League, καθώς η Αλ-Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ κατέβαλε 16 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι δύσκολο να περιγράψεις με λέξεις αυτά τα τελευταία 12 χρόνια και είναι ακόμα πιο δύσκολο να πεις αντίο», έγραψε ο 33χρονος στον λογαριασμό του στο Instagram, συμπληρώνοντας: «Θα είμαι για πάντα κόκκινος. Μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Σας ευχαριστώ για όλα. You’ll never walk alone. Τζόρνταν».

Ο Χέντερσον πήγε στο Άνφιλντ το 2011 από τη Σάντερλαντ κι έκτοτε μέτρησε 492 εμφανίσεις με 33 γκολ και 61 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος βοήθησε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτήσει το 2020 τον πρώτο της τίτλο στην Premier League έπειτα από 30 χρόνια. Επίσης, ήταν αρχηγός της Λίβερπουλ στο FA Cup, το League Cup, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!