Έξι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών υποβλήθηκαν σήμερα σε απροειδοποίητο έλεγχο ντόπινγκ από το ΕΟΚΑΝ

Έξι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών υποβλήθηκαν σήμερα σε απροειδοποίητο έλεγχο ντόπινγκ από το ΕΟΚΑΝ, σε μια καθιερωμένη διαδικασία, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Οι εν λόγω διεθνείς είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης, Λευτέρης Μαντζούκας και Δημήτρης Φλιώνης.

Στο μεταξύ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Η καθιερωμένη διαδικασία δειγματοληπτικών ελέγχων από το Ε.Ο.ΚΑ.Ν, που γίνεται πάντα απροειδοποίητα στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας Εθνικών ομάδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ανδρών. Οι παίκτες που έδωσαν δείγμα ήταν οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης, Λευτέρης Μαντζούκας και Δημήτρης Φλιώνης.

Από τη σημερινή (27/7) προπόνηση απουσίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις εν όψει υπογραφής συμβολαίου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!