Ο Πέδρο επέκτεινε την παρουσία του στη Λάτσιο για μια επιπλέον σεζόν.

Φτάνοντας το 2021 από τη γειτονική και αντίπαλη Ρόμα, ο Πέδρο επέκτεινε την παρουσία του στη Λάτσιο για μια επιπλέον σεζόν, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2024, χωρίς να υπολογίζεται η οψιόν γι΄ άλλη μια χρονιά.

Ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός θα μπορούσε έτσι να μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα ως το 2025, εάν αυτή η επιλογή που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του ενεργοποιηθεί και από τις δύο πλευρές. Η ανακοίνωση ήρθε μόλις λίγα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πέδρο δήλωσε την αγάπη του για τη Λάτσιο. «Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στη Λάτσιο, έχει αξίες που αγαπώ: αξίες που σημάδεψαν την καριέρα μου», είπε.

Πριν ολοκληρώσει την παρουσία, ο Ίβηρας βρήκε την ευκαιρία να αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. «Θα ήταν ένας σημαντικός παίκτης, τον ξέρω καλά. Ελπίζω να μπορέσει να έρθει σε εμάς», είπε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!