Ο Νέιθαν Ακε συμφώνησε με την πρόταση της διοίκησης και άμεσα πρόκειται να υπογράψει σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νέιθαν Ακε συμφώνησε με την πρόταση της διοίκησης και άμεσα πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολλανδός διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι βασικό στέλεχος στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα και το επόμενο διάστημα θα επεκτείνει κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο του, έως το καλοκαίρι του 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, αυξάνει τις ετήσιες αποδοχές του από τις 80, στις 120 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

Μετά τον Ακέ η διοίκηση των «πολιτών» θα ολοκληρώσει τις επαφές και με τον Εντερσον για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!