Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού αλλά τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς:

«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν αρκετά καλοί στον αγωνιστικό χώρο, πειθαρχημένοι, ξέραμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν κινδυνέψαμε αρκετά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Πετύχαμε τα γκολ και είχαμε άνεση στο παιχνίδι μας».

Για το ότι οι παίκτες του έβγαζαν κάποιες γρήγορες σκέψεις στο παιχνίδι τους:

«Σίγουρα. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Κάναμε πολλά καλά πράγματα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα αποτέλεσμα πολύ καλό για εμάς. Θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις η σοβαρότητα που πρέπει να δείχνουμε σε όλο το ματς. Είδατε στο τέλος ότι μπορούσαμε να τιμωρηθούμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα πλέον έχει εξασφαλίσει θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Όχι. Το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι προκριματικά του Champions League. Τώρα που τα εκτός έδρας γκολ δεν παίζουν ρόλο, σε αυτό το επίπεδο μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Εκείνο θα είναι διαφορετικό γιατί πρέπει να αποδείξουμε περισσότερα πράγματα».

Για τον κόσμο που ταξίδεψε στο Κόζιτσε για να βοηθήσει την ομάδα:

«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ξέραμε ότι θα είναι εδώ. Η παρουσία τους βοήθησε τους παίκτες. Ξέρουμε ότι θα είναι μαζί μας, πρέπει να είμαστε κι εμείς αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!