Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, αφού η Αταλάντα θα πάρει τον Μπιλάλ Τουρέ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, καθώς είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την Αταλάντα. Ο 20χρονος Δανός διεθνής φορ έκανε θραύση την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Μπέργκαμο, έχοντας στο ενεργητικό του 14 γκολ και επτά ασίστ.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Αταλάντα για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποφάσισε να βάλει «πωλητήριο» στον Χόιλουντ, με αρχική τιμή στα 90 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής επιθετικός εντυπωσίασε τη περασμένη σεζόν και με την εθνική Δανίας, στην οποία πέτυχε πέντε γκολ στις πρώτες τέσσερίς του συμμετοχές μέσα στο 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» η Γιουνάιτεντ κατέθεσε αρχικά πρόταση 40 εκατ., η ομάδα του Μπέργκαμο την απέρριψε και οι «κόκκινοι διάβολοι» επανήλθαν, ανεβάζοντας την πρόταση τους στα 82 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του και η Αταλάντα την έκανε αποδεκτή. Την επόμενη εβδομάδα ο νεαρός φορ θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την πλευρά της η ιταλική ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του Χόιλουντ και ήρθε σε συμφωνία με την Αλμερία για την απόκτηση του Ελ Μπιλάλ Τουρέ. Ο 21χρονος επιθετικός από το Μάλι θα κοστίσει περίπου 40 εκατ. ευρώ και το επόμενο 48ωρο θα ταξιδέψει στο Μπέργκαμο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!