Παραμένει στην Μπάγερν Μονάχου ο Λέον Γκορέτσκα και δεν πρόκειται να το κουνήσει από την Βαυαρία, όπως τόνισε.

Παραμένει στην Μπάγερν Μονάχου ο Λέον Γκορέτσκα και δεν πρόκειται να το κουνήσει από την Βαυαρία. 

Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής μέσος είχε αναφερθεί σε γερμανικά ΜΜΕ πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ η διοίκηση θέλει χρήματα για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του όμως στο «Sky Germany» ο διεθνής άσος ξεκαθάρισε πως θα μείνει και τη νέα σεζόν στην πρωταθλήτρια Γερμανίας:

«Δεν πάω πουθενά. Θα μείνω και την επόμενη σεζόν στην ομάδα και δεν υπάρχει στο μυαλό μου η μεταγραφή.» Την περασμένη περίοδο ο Γκορέτσκα κατέγραψε στην Μπουντεσλίγκα 27 αγώνες και 3 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!