Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή επιθετικού με την Ακτή Ελεφαντοστού Γουίλφριντ Ζαχά.

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε τη νύχτα της Δευτέρας (24/7) την απόκτηση του διεθνή επιθετικού με την Ακτή Ελεφαντοστού Γουίλφριντ Ζαχά, πρώην παίκτη της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος θα συνεχίσει στην Τουρκία μετά από δεκατρείς σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχει επιτευχθεί συμφωνία (…) για τρεις σεζόν», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Πόλης και πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας.

Ο 30χρονος παίκτης, τον οποίο ήθελε και η Φενερμπαχτσέ, θα λαμβάνει 4,35 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και μπόνους υπογραφής 2,33 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε η Γαλατασαράι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός από δεκαπέντε αγώνες με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κάρντιφ, μεταξύ 2013 και 2014, ο Ζαχά είχε παραμείνει πιστός στην Κρίσταλ Πάλας από το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας, το 2010.

Με τους «Αετούς» του Νότιου Λονδίνου σημείωσε 90 γκολ σε 458 εμφανίσεις.

Ο Ιβοριανός θα συναντήσει στην επίθεση της νέας ομάδας του τον Κονγκολέζο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος υπέγραψε την Κυριακή με την «Τσι Μπομ», αλλά το μεγάλο όνομα είναι ο Αργεντινός διεθνής στράικερ Μάουρο Ικάρντι.

Η οριστική μεταγραφή του παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι, μετά από μια σεζόν ως δανεικός αναμένεται πολύ σύντομα, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!