Η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει με 10-9 του Μαυροβουνίου και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να επικρατήσει με 10-9 του Μαυροβουνίου στα προημιτελικά και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης η Εθνική μας είχε πάντα τον έλεγχο του αγώνα και δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ, παρά μόνο ισοφαρίστηκε (7-7) στο τρίτο οκτάλεπτο της αναμέτρησης.

Με όπλο τόσο την εξαιρετική άμυνα αλλά και τις συνεργασίες επιθετικά, η Ελλάδα διατήρησε την ψυχραιμία της και έφτασε στη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 1-3, 3-2

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος, Τζωρτζάτος

Μαυροβούνιο: Άντριτς, Μάτσιτς, Πέρκοβιτς, Αβέρκα 1, Τσούτσκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Βούγιοβιτς, Ντ. Ράντοβιτς 3, Ουκρόπινα 2, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς, Τεσάνοβιτς

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Δευτέρα 25/07

  1. 09.00 Ελλάδα – Μαυροβούνιο 10-9
  2. 10.30 Ιταλία – Σερβία
  3. 12.00 Ουγγαρία – ΗΠΑ
  4. 13.30 Ισπανία – Γαλλία

Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Ποιον θα βρει απέναντι η Ελλάδα

  • Νικητής 1 – Νικητής 2
  • Νικητής 3 – Νικητής 4
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!