Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έμαθαν τις αντιπάλους τους, εφόσον περάσουν από τον β΄ προκριματικό του Conference League.

Τη Χάιντουκ Σπλιτ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εάν αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει στην Κροατία το πρώτο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 17/8.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στον αντίποδα, εάν ο Άρης αποκλείσει την Αραράτ, τότε στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες, ο Άρης θα δώσει το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Με έναν μικρό αστερίσκο καθώς την ίδια μέρα θα αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επομένως η UEFA ίσως αλλάξει ημερομηνία σε μία από τις δύο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!