Ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Σασουόλο Τζιοβάνι Καρνεβάλι δήλωσε «Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε ως ιδιοκτήτες και διαχείριση. Για ηθικούς λόγους, δεν θέλαμε να κάνουμε συμφωνία με τους Ρώσους».

Η Σασουόλο αρνήθηκε να πουλήσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Ροτζέριο στη ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας για ηθικούς λόγους, δήλωσε ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου Τζιοβάνι Καρνεβάλι. Ο 25χρονος αμυντικός επέστρεψε στη Σασουόλο τον Αύγουστο του 2017 από τη Γιουβέντους και έκτοτε έχει κάνει σχεδόν 150 εμφανίσεις στη Serie A για τον σύλλογο.

«Είναι πολύ αλήθεια. Η διαπραγμάτευση έγινε από τον δικηγόρο του, υπήρξε μια πολύ σημαντική πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ», είπε ο Καρνεβάλι στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε ως ιδιοκτήτες και διαχείριση. Για ηθικούς λόγους, δεν θέλαμε να κάνουμε συμφωνία με τους Ρώσους».

Οι ρωσικοί σύλλογοι έχουν αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία.

Η Σασουόλο αρνήθηκε να συμφωνήσει παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το 2024. «Θέλαμε να επικρατήσει η συνείδηση, όχι να κάνουμε δουλειές με μια συγκεκριμένη χώρα. Και ναι, με τίμημα να τον χάσουμε δωρεάν», πρόσθεσε ο Καρνεβάλι.
«Δεν είναι ότι ο Ροτζέριο δεν είναι πλέον στην αγορά. Είναι. Αλλά η επιλογή ήταν διαφορετικής φύσης, αν φτάσουν προσφορές από άλλους συλλόγους, θα τις αξιολογήσουμε.»

Η Σασουόλο τερμάτισε 13η στη σεζόν 2022-23.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!