Η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Μπαπέ 700 εκατομμύρια για έναν χρόνο για να τον πείσει να έρθει στην Αραβία και 300 εκατομμύρια στην Παρί που θα αποδεχθεί την πρόταση. Άραγε θα επιλέξει αυτό το ηγεμονικό συμβόλαιο στην Αραβία;

Το σίριαλ για το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ καλά κρατεί. Οι σχέσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν έρθει στα άκρα και εδώ και μέρες προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή. Από την μια πλευρά η γαλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει τώρα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Από την άλλη ο Μπαπέ θέλει να παραμείνει και να φύγει ως ελεύθερος για τη Ρεάλ την επόμενη χρονιά. Και σε αυτή τη σχέση μπαίνει σφήνα η Αλ Χιλάλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη βόμβα του καλοκαιριού. Έχει καταθέσει πρόταση 300 εκατομμυρίων στην Παρί, την οποία η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να αποδεχθεί. Στον Μπαπέ η ομάδα της Αραβίας προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για έναν χρόνο. 58.33 εκατομμύρια τον μήνα, σύνολο 700 εκατομμύρια για έναν χρόνο. Και μετά μπορεί να πάει στη Ρεάλ με την οποία λένε πως έχει ήδη προφορική συμφωνία για το καλοκαίρι του 2024. Άραγε θα επιλέξει για έναν χρόνο να πάει στην Αραβία και να λάβει 700 εκατομμύρια;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!