Δημοσίευμα από το Ισραήλ που επικαλείται πηγές από την Γαλλία, κάνει λόγο για νέα πρόταση της Λανς στον Λιβάι Γκαρσία που φτάνει τα 28 εκατομμύρια ευρώ!

Νέα πρόταση φέρεται να κατέθεσε στον Λιβάι Γκαρσία η Λανς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας one.co.il που επικαλείται αναφορές από τη Γαλλία, υποστηρίζει ότι οι Γάλλοι κατέθεσαν στην ΑΕΚ πρόταση ύψους 26 εκατομμυρίων ευρώ συν δύο μπόνους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ κατέχει το 60% το δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του και το άλλο 20 ανήκει στον παίκτη και τους εκπρόσωπους του.

Άρα, αν όντως ισχύει η πρόταση, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στο ποσοστό της Ένωσης, ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.