Ο Μικάιλο Μούντρικ, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα «χρώματα» της Τσέλσι.

Ο Μικάιλο Μούντρικ, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τα «χρώματα» της Τσέλσι, όπως έκαναν και οι νεοαποκτηθέντες, Κρίστοφερ Ενκουνκού και Νίκολας Τζάκσον, στην «φιλική» νίκη με 4-3 επί της Μπράϊτον, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπράιτον προηγήθηκε στο 13` με τον Ντάνι Γουέλμπεκ, ενώ ο Ενκουνκού ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα. Στο 59ο λεπτό, η Μπράϊτον έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαν Χέκε και μετά από ένα πεντάλεπτο, ο Μούντρικ έδωσε προβάδισμα στους «μπλε». Αυτό, ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού Ουκρανού με την Τσέλσι, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν είχε σκοράρει σε 17 συμμετοχές.

Στο 72` και στο 77`, οι Γκάλαχερ και Τζάκσον, επέκτειναν το προβάδισμα των Λονδρέζων, ενώ το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε με τα τέρματα που σημείωσαν οι Ζοάο Πέδρο (79` πέναλτι) και Ντένις Ούνταβ (89`).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!