Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού μίλησε για το πόσο χαρούμενος είναι που θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα:

Για το πως αισθάνεται που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, είμαι εδώ δύο-τρεις ημέρες. Είναι πολύ ωραία που είμαι εδώ, ώστε να σας γνωρίσω και να μάθω πως είναι από μέσα αυτή η οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Για το πως του φαίνεται το ΟΑΚΑ άδειο:

«Είναι τεράστιο. Είναι εδώ η πρώτη μου φορά ως παίκτης της ομάδας, νιώθεις διαφορετικά όταν έρχεσαι σαν φιλοξενούμενος, οπότε είναι ωραία που είμαι εδώ και νιώθω την ιστορία που έχει το γήπεδο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τους νέους του συμπαίκτες:

«Γνώρισα τον Ματίας (Λεσόρ), όταν αγωνιζόμασταν ως αντίπαλοι, δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αυτήν τη σεζόν θα γνωρίσω τον Σλούκα σαν συμπαίκτη. Είναι καλά παιδιά, έτοιμα να αγωνιστούν, έχουν εμπειρία, έχουν κερδίσει πολλά, οπότε χαίρομαι που τους έχω συμπαίκτες».

Για τις προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν:

«Θα είναι μία ενδιαφέρουσα σεζόν. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό. Ωστόσο, πρέπει να το πάμε βήμα. Τώρα μόλις ξεκινάμε. Πρώτα ξεκινάμε την προετοιμασία, να δούμε πώς έχουν τα πράγματα και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι ο μόνος τρόπος να κερδίζεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!