Η Γαλατάσαραϊ επιβεβαίωσε την Κυριακή (23/7) ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γουίλφρεντ Ζαχά.

Η Γαλατάσαραϊ επιβεβαίωσε την Κυριακή (23/7) ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του διεθνούς της Ακτής Ελεφαντοστού Γουίλφρεντ Ζαχά, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο 30χρονος Ζαχά, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάλας, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον λονδρέζικο σύλλογο, εκτός από μια διετή περίοδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έχει παίξει πάνω από 450 παιχνίδια με την Πάλας, σκοράροντας 90 γκολ. Έχει επίσης 31 συμμετοχές με την Ακτή Ελεφαντοστού, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2017.

«Ξεκίνησαν οι επίσημες διαπραγματεύσεις με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Dazet Wilfried Armel Zaha σχετικά με τη μεταγραφή του παίκτη στον σύλλογό μας», ανέφερε η Γαλατάσαραϊ σε δήλωση στα social media.

Η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε τον Μάιο το 23ο της πρωτάθλημα (ρεκόρ), που ήταν και το πρώτο της μετά τη σεζόν 2018-19.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!