Το λέει η καρδιά του Αντώνη Φώτση που θα συνεχίσει στα 42 του, για έβδομη χρονιά, στον Ηλυσιακό.

Ο Αντώνης Φώτσης θα συνεχίσει και του χρόνου στον Ηλυσιακό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν του 42χρονου φόργουορντ στην ομάδα καθώς μετακόμισε εκεί το 2017 μετά τον Παναθηναϊκό.

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης ανέφερε τα εξής:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για να μπορέσεις να σκαρφαλώσεις στο κακοτράχαλο και ψηλό βουνό της Γ’ Εθνικής, με το βάρος του Ηλυσιακού στην πλάτη, θα ήταν ευχής έργο να έχεις δύο στιβαρά χέρια να σε τραβήξουν!

Δεν θα υπήρχαν καλύτερα από αυτά του Αντώνη Φώτση! Ακόμα και τώρα το δικό μας παιδί θα είναι εδώ μαζί μας ψυχή τε και σώματι για το όνειρο! Σε ευχαριστώ φίλε Αντώνη εγώ και όλη η γειτονιά». φώτσης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!