Ο 29χρονος Αργεντίνος αμυντικός, Νικολάς Φρέιρε, έκλεισε στον Ολυμπιακό και έρχεται στην Αθήνα - Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην περίπτωση του Μάριο Γκονζάλεθ.

Έβαλε ξανά μπροστά τις μεταγραφικές του μηχανές ο Ολυμπιακός κάτι που ήταν επιθυμία και του προπονητή του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον αριστεροπόδαρο Νικολάς Φρέιρε και ο παίκτης έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην περίπτωση του Μάριο Γκονζάλεθ της Μπράγκα. Ο 27χρονος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην βελγική Λέουβεν, όπου πέτυχε 13 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Η ελληνική ομάδα θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού, με τον Πορτογάλο, Ντομίνγκος Ντουάρτε, της Χετάφε να προβάλει ως το φαβορί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.