Με κεκτημένη ταχύτητα από το Wimbledon, ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε τον Γκοφέν με ανατροπή στο πλαίσιο του Hopman Cup.

Ο πρόσφατος νικητής του Wimbledon, Κάρλος Αλκαράθ, νίκησε με ανατροπή τον Νταβίντ Γκοφέν (Νο 11 στον κόσμο) με 4-6, 6-4, 10-8. Αλλά η εθνική Βελγίου, διατήρησε το πλεονέκτημα έναντι της Ισπανίας, χάρη στο ματς του διπλού, στο πλαίσιο του Hopman Cup, που διεξάγεται στην Νίκαια.

Πέντε ημέρες αφότου κατέκτησε το δεύτερο Grand Slam του στα πέντε σετ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο 20χρονος Ισπανός επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε να χάνει με 6-4 το πρώτο σετ και 3-1 στο δεύτερο. Κατάφερε όμως την ανατροπή για να επικρατήσει του έμπειρου Γκοφέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυτήν την νίκη, ο Αλκαράθ ισοφάρισε για την Ισπανία κόντρα στο Βέλγιο, μετά την ήττα της Ρεμπέκα Μασάροβα από την Ελίζ Μέρτενς με 7-6(3), 2-6, 10-5. Ενώ ακολούθησε η νίκη των Γκοφέν/Μέρτενς, που νίκησαν τους Αλκαράθ/Μασάροβα με 6-3, 6-1.

Το Hopman Cup είναι μία μεικτή διοργάνωση, όπου οι έξι συμμετέχουσες χώρες, που αποτελούνται από έναν άνδρα και μια γυναίκα, χωρίζονται σε δύο ομάδες των τριών. Κάθε χώρα συναντά τις άλλες δύο ομάδες από τον όμιλό της με την ακόλουθη μορφή:

Ένα απλό γυναικών, ένα απλό ανδρών και μετά ένα μικτό διπλό. Οι νικητές κάθε ομίλου διαγωνίζονται στον τελικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!