Η Λάτσιο έκανε την υπέρβαση, έδωσε 15 εκατομμύρια και έκανε δικό της τον Τάτι Καστεγιάνος από την αμερικανική FC New York.

Στις 25 Απριλίου έγραψε… Ιστορία με τη φανέλα της Τζιρόνα, καθώς έγινε μόλις ο 10ος παίκτης που κατάφερε να σημειώσει 4 γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σημειώνοντας «καρέ» στο εμφατικό 4-2 των Καταλανών με τους «μερένχες» στη LaLiga. Λάτσιο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες μετά ο Τάτι Καστεγιάνος «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που έκανε με την Τζιρόνα (14 γκολ και 1 ασίστ σε 38 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ως δανεικός απ’ την αμερικανική FC New York, με μία μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο.

Η ιταλική ομάδα κινήθηκε άμεσα, όταν ενημερώθηκε πως η Τζιρόνα δεν ήταν σε θέση να ασκήσει την οψιόν αγοράς του Αργεντινού επιθετικού απ’ το αμερικανικό κλαμπ και το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7) τον «έκλεισε» με… συνοπτικές διαδικασίες, με τον Καστεγιάνος να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!