Μέσω του βιντεοπαιχνιδιού FIFA η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Έμρε Τσαν ως το 2026.

Ο Έμρε Τσαν θα παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας ως το 2026. Ο Γερμανός χαφ βρίσκεται από το 2020 στην Ντόρτμουντ. Όταν και η γερμανική ομάδα τον απέκτησε από τη Γιουβέντους για 20 εκατομμύρια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο παίχτη στον χώρο του κέντρου που αρκετές φορές έχει αγωνιστεί και ως στόπερ με την Ντόρτμουντ. Η ανακοίνωση της ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια ήταν μοναδική. Και μόνο οι λάτρεις του FIFA και του career mode μπορούν να εκτιμήσουν.  τσαν

«Νιώθω πολύ άνετα εδώ στην Ντόρτμουντ. Τους τελευταίους μήνες σίγουρα έφτασα και έδειξα τι περιμένω από τον εαυτό μου και τι περιμένουν οι οπαδοί εδώ από μένα. Πρέπει να είναι το μέτρο μου για να παίξω όπως κάναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν ή ακόμα καλύτερα. Η Ντόρτμουντ κι εγώ πάμε καλά μαζί. Γι’ αυτό θέλω να μείνω εδώ, να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!