Η Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει τρίτη προσφορά για τον Χάρι Κέιν και η Τότεναμ δείχνει να μην έχει άλλη υπομονή.

Η Μπάγερν Μονάχου σχεδιάζει τρίτη προσφορά για τον Χάρι Κέιν, ενώ ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, προειδοποίησε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να αφήσει όλο αυτό το σίριαλ να συνεχιστεί.

Η Μπάγερν έχει ήδη δει δύο προσφορές της να απορρίπτονται από την Τότεναμ, αλλά οι Times αναφέρουν ότι οι Γερμανοί θα κάνουν άλλη μια προσπάθεια για να αποκτήσουν τον επιθετικό και θα προσφέρουν περίπου 100 εκατομμύρια λίρες στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κέιν διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο σύλλογος προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, ο Άγγλος διεθνής δεν έχει καμία πρόθεση να δεσμευτεί με νέο συμβόλαιο και ελπίζει να πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ποστέκογλου δήλωσε ότι επιθυμεί η κατάσταση να ξεκαθαρίσει σύντομα, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους: «Νομίζω ότι, για όλους τους ενδιαφερόμενους, δεν θέλουμε να το κάνουμε για πολύ καιρό. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό για κανέναν. Δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον Χάρι, δεν νομίζω ότι είναι καλό για τον σύλλογο γιατί, όσο και αν θέλουμε να είμαστε εστιασμένοι κάπου, καταλήγουμε να επαναλαμβανόμαστε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!