Τάιλερ Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε συμφωνία για να φορέσει τα «πράσινα» όταν αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και το “SDNA” προχώρησαν στην αποκάλυψη πως Τάιλερ Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε συμφωνία προκειμένου ο Έλληνας άσος να φορέσει τα «πράσινα» όταν αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε.

«Ο Ντόρσεϊ με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεσμεύτηκε με τον Παναθηναϊκό. Και επειδή έχει ακουστεί ότι αυτό κρατάει μέχρι την 1η Αυγούστου, εγώ λέω ότι δεν κρατάει μέχρι τότε. Μπορεί να γίνει αύριο, μεθαύριο, σε ένα μήνα, σε δύο μήνες», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Magic EuroLeague” και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν βγει η Φενέρμπαχτσε και πει ότι “θέλουμε να αποδεσμευτεί”, την άλλη μέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό».

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επιτεθεί στον Δημήτρη Ιτούδη πως δεν αφήνει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πάει στον Παναθηναϊκό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!