Ο Γουέιν Ρούνεϊ συμβούλεψε τον Γκρίνγουντ να φύγει από την Αγγλία και να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού αν θέλει να διασώσει τη καριέρα του.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ εξετάζει τις εναλλακτικές για την καριέρα του, καθώς αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής άσος δεν έχει μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, όπως τον συμβούλεψε να κάνει και ο Γουέιν Ρούνεϊ:

«Ο Μέισον πρέπει να φύγει. Το ξέρει κι αυτός πως δεν μπορεί να παίξει στη Μάντσεστερ μετά τα όσα συνέβησαν. Είναι 22 ετών και η καριέρα του έχει βαλτώσει. Αν θέλει να τη διασώσει πρέπει να φύγει από την Αγγλία και να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού», τόνισε σχετικά η παλιά δόξα των «κόκκινων διαβόλων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022. Όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, έλεγχο εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.

Ο Γκρίνγουντ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League. Η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!