Ως το το 2026 θα παραμείνει κάτοικος Πειραία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους μαζί με ένα επικό βίντεο.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη. Ο διεθνής γκαρντ θα παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λαρεντζάκης είχε 6.4 πόντους (48.4% δίποντα, 37.4% τρίποντα, 72.9% βολές), 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14΄24΄΄ συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague. Σε ό,τι αφορά στην Basket League, είχε 8.5 πόντους (64% δίποντα, 36.9% τρίποντα, 74.5% βολές) ανά 16΄29΄΄ σε 32 παιχνίδια.

Μάλιστα πριν την επίσημη ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα φοβερό βίντεο προαναγγελίας της ανανέωσης. Σε αυτό ο Λαρεντζάκης πάει σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, φωνάζει τον υπεύθυνο ο οποίος τον ρωτάει:

” Έλα Λάρυ, για ζυγοστάθμιση ήρθες”;

Με τον άσσο του Ολυμπιακού να απαντάει:

” Όχι αδερφέ μου, αυτό το έχει αναλάβει ο Μπαρτζώκας για τα επόμενα τρία χρόνια”.

https://twitter.com/Olympiacos_BC/status/1682307114004250626

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!