Υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ θ΄ αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ θ΄ αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Αν κι ο Χέντερσον είχε άλλα δύο χρόνια συμβολαίου με τους «reds», η Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με την Αλ Ετιφάκ για την παραχώρηση του 33χρονου μέσου, ο οποίος μετά από 12 συναπτά έτη (2011) αποχωρεί από το Άνφιλντ με προορισμό τη Σαουδική Αραβία για ένα ποσό που (μαζί με τα μπόνους στόχων) θα ξεπεράσει τα 12 εκατ. λίρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκεί, όπου θα βρει ξανά τον Στίβεν Τζέραρντ, αυτή την φορά όμως, δεν θα είναι συμπαίκτης του, αλλά προπονητής, μιας και η «σημαία» των «κόκκινων» θα βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Ετιφάκ από την ερχόμενη περίοδο.

Ήταν εκείνος, άλλωστε, που είχε ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οι δυό τους θα βρεθούν ξανά μετά από 8 χρόνια (2015 αποχώρησε από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ), αυτή την φορά έχοντας διαφορετικούς ρόλους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!