Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το αν υπάρχει «προδοσία» στο σύγχρονο αθλητισμό, με αφορμή και τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Θέση για τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό πήρε ο Πάμπλο Λάσο.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη «MARCA», ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για το θέμα της «προδοσίας» στον αθλητισμό και τόνισε πως είναι λογικό οι παίκτες να πάνε εκεί που θα βρουν τα καλύτερα χρήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:

«Πρώτα απ’ όλα, οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεύτερον, αυτή την ερώτηση μου έκανε ένας τύπος που μου είπε ότι ήταν πραγματικός παίκτης της Μαδρίτης και ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στη Μπάρτσα. Του είπα, “Τι θα γινόταν αν η Μπάρτσα έβαζε 100 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για σένα;” Έτσι, του ήταν ήδη δύσκολο να δώσει απάντηση.

Είναι λογικό οι παίκτες να φεύγουν για περισσότερα χρήματα. Αν σου δώσουν 100 εκατομμύρια ευρώ και δεν φύγεις, ο πατέρας σου θα σε χαστουκίσει όταν γυρίσεις σπίτι. Αν εσύ (ο δημοσιογράφος) πας σε άλλο σταθμό επειδή σου προσφέρουν μία δουλειά με περισσότερα χρήματα, δεν μπορούμε να σε σκοτώσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!