Οι καλύτερες σχέσεις δεν υπάρχουν με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ όμως δήλωσε πως θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα.

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τη Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δήλωσε πως θα παραμείνει στο Παρίσι και νέα χρονιά αφού έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το δράμα για το μέλλον των αστέρων της Παρί καλά κρατεί ακόμα. Ο Μέσσι αποφάσισε να αλλάξει πολιτείες και να πάει ως ελεύθερος στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μπαπέ θέλει να παραμείνει στο συμβόλαιό του και την επόμενη χρονιά και να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα του Παρισιού θέλει να τον πουλήσει τώρα ώστε μη χάσει τις δεκάδες εκατομμυρίων που λάβει στα ταμεία της. Από την άλλη ο Νεϊμάρ δηλώσει πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από το Παρίσι και ας μην υπάρχουν οι καλύτερες σχέσεις με τους φιλάθλους της Παρί. Στις δηλώσεις του τόνισε:

“Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρομερές σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς. Ανεξάρτητα, όμως από αυτό, εγώ θα βρίσκομαι εκεί. Έχω συμβόλαιο με την Παρί και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο από κανέναν”. Κομβικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έχει να κάνει η προσθήκη του Λούις Ενρίκε ως νέου προπονητή. Μαζί συνυπήρξαν στη Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια (2014-2017), στην οποία τριετία πήραν 9 τίτλους και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!