Ο Ντίνος Μήτογλου σε ανάρτηση στο Instagram δήλωσε πως είναι όνειρο το Παγκόσμιο και ευχαρίστησε την Ομοσπονδία που ήταν δίπλα του.

Με μια απλή ανάρτηση στο Instagram, ο Ντίνος Μήτογλου μοιράστηκε τις σκέψεις του. Ο διεθνής ψηλός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη για το Μουντομπάσκετ. Αφού η τιμωρία του μειώθηκε από το CAS στους 16 μήνες, μπορεί από τις 28 Ιουλίου να ξανά αγωνιστεί επισήμως.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μήτογλου έκανε αναδημοσίευση την προεπιλογή της εθνικής για το Μουντομπάσκετ και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

” Όνειρό μου να παίξω στο Παγκόσμιο και ευχαριστώ τη διοίκηση της Ομοσπονδίας που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου”. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μετά την αποχή του, σχεδόν ενάμιση χρόνο από το μπάσκετ και αν τελικά συμπεριληφθεί στη τελική 12αδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!