Ο Λουίτζι Ντατόμε αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό αλλά και την άποψη του πατέρα του.

Ο Λουίτζι Ντατόμε τοποθετήθηκε στη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο BasketNews, ο Ντατόμε δήλωσε πως δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα είπε Ιταλός μπασκετμπολίστας δεν θα επιχειρούσε να κάνει κάτι τέτοιο στην καριέρα του, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του, ο οποίος τον αποκάλεσε «μαλ@@@».

«Είμαι πολύ έκπληκτος. Αλλά μετά μίλησα μαζί του και κατάλαβα περισσότερα πράγματα. Αν κάποιος πιστεύει ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους, μπορεί να είναι αλήθεια. Είπα στον πατέρα μου ότι δεν θα το έκανα και μου απάντησε, ‘επειδή είσαι μαλ@@@ς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!