Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος απ' τη συνολική εικόνα της ομάδας του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος απ’ τη συνολική εικόνα της ομάδας του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με τη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0. Κάτι που φάνηκε κι απ’ τα λόγια του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είναι πως τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία στα φιλικά. Μας προβλημάτισαν πολλά περισσότερα πράγματα. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ μέτριο, πολύ κακό απ’ την πλευρά μας, επτά μέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι που περιμέναμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ντνίπρο. Σήμερα με έναν αντίπαλο που ήταν πολύ πιο γρήγορος, πολύ πιο καλός από εμάς δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Είναι ένας προβληματισμός για εμάς, αλλά έχουμε άλλες επτά μέρες για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα, ώστε να παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι με την Ντνίπρο.

Δεν συμφωνώ πάντα με τα γραφόμενα. Γράφετε και λέτε πράγματα… Για τους προπονητές κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία όσον αφορά τους παίκτες. Σίγουρα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της προετοιμασίας, ακριβώς γιατί είναι ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το επίσημο παιχνίδι. Κι ο προβληματισμός μας είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πολύ κατώτεροι απ’ τις δυνατότητες που έχουμε…». Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!