Άνω κάτω φαίνεται πως είναι η Εθνική Γερμανίας λόγω της μεγάλης κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο ΝΒΑers.

Άνω κάτω φαίνεται πως είναι η Εθνική Γερμανίας λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο ΝΒΑers. Ειδικότερα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα αγωνιστεί ο Μάξι Κλέμπερ με το εθνόσημο και η αιτία δεν είναι άλλη από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντένις Σρέντερ.

«Ο Μάξι δεν ήταν πέρσι. Αν δεν δεσμευτείς, και αυτό ήταν το μήνυμα προς όλους μας, δεν θα παίξεις του χρόνου. Αν θέλει να βρει ένα συμβόλαιο το καλοκαίρι και αν θέλω να είμαι με την ομάδα μου για να κερδίσω περισσότερα χρήματα, τότε θα το καταλάβω. Αλλά αν πεις στον ομοσπονδιακό προπονητή, ότι θέλω να προπονηθώ στην ντρίπλα μου και να δουλέψω στο παιχνίδι μου, τότε συγνώμη Μάξι, αλλά δεν έχει παιχνίδι», ανέφερε προ ημερών ο πόιντ γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς προκαλώντας ζητήματα στην Εθνική Γερμανίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η εξαιρετικά σκληρή απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να μην αγωνιστώ αφορούσε έναν τραυματισμό, τον οποίο κουβαλούσα τους τελευταίους τέσσερις μήνες της σεζόν 2021-2022. Έπρεπε να θεραπευτώ πλήρως και να ξεκουραστώ. Αυτό το καλοκαίρι δήλωσα την πλήρη πρόθεσή και το κίνητρο να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο», απάντησε ο Κλέμπερ και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, τα πρόσφατα ατυχή και απαράδεκτα δημόσια σχόλια για εμένα, έκαναν 100% ξεκάθαρο ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι ο στόχος μου να καταστρέψω την καλή χημεία της ομάδας του περσινού καλοκαιριού, ούτε θέλω να είμαι η αιτία να στραφεί η προσοχή πάνω μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!